Tervaskanto

Päivitetty 25.5.2018

Tämä seloste koskee Tervaskanto.fi -verkkopalvelun käyttäjiä. Tervaskanto Marketing / Frescon Oy on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä.

Keräämämme tiedot voidaan jakaa käyttäjän antamiin, verkkopalveluiden käytöstä havainnoituihin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme tietoja:

  • Tilaamiesi tuotteiden toimittamiseen
  • Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen
  • Markkinoinnin parantamiseen
  • Asiakaspalvelun ja verkkokaupan kehittämiseen

Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Rekisterinpitäjä

Tervaskanto Marketing | Frescon Oy
Kaipionmäentie 7
37570 Lempäälä

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Susanna Vaismaa
Kaipionmäentie 7
37570 Lempäälä
sähköposti: susanna.vaismaa[at]frescon.fi
puh. 0400 427 477

Mitä tietoja minusta voidaan kerätä?

  • Käyttäjän itsensä antamat tai henkilön tunnistavat tiedot
    • Tunnistamistiedot: nimi
    • Yhteystiedot: osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
    • maksamisen yhteydessä ei tallenneta luottokortti-/ pankkitietoja.
  • Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot
    • Ostoshistoria: tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
    • Toimitustiedot: valittu toimitustapa ja toimitusosoite

Mihin henkilötietojani käytetään?

  • Tilausten toimittamiseen
  • Asiakassuhteen ylläpitämiseen
  • Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin
  • Asiakaskirjeiden lähettämiseen (vain markkinointiluvan antaneille)

Tietoja käsitellään asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta ja laittomalta pääsyltä.

Käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Henkilötiedot hävitetään henkilötietolain mukaan, kun niiden säilyttämisen oikeudellinen peruste lakkaa.

Kuka käsittelee henkilötietojani?

Asiakastietoihin on pääsy vain Frescon Oy:n omalla koulutetulla henkilökunnalla. Kukin henkilökunnastamme näkee asiakastietoja vain niiltä osin kuin se on työtehtävien suorittamiselle välttämätöntä.

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja säilytetään kauemmin silloin, kun se on tarpeen laissa asetettujen velvoitteiden noudattamiseksi.

  • Kirjanpitolaki määrittelee tiedolle pidempiä säilytysaikoja riippumatta siitä sisältääkö aineisto henkilötietoja tai ei
  • Järjestelmien lokitietoa kerätään ja säilytetään lain edellyttämällä tavalla, jotta voimme tarjota lainmukaisen ja turvallisen verkkokaupan asiakkaillemme

Millaisia oikeuksia minulla on?

Asiakkaana sinulla on oikeus:

  • Oikeus tarkastaa rekisterissä olevat itseäsi koskevat tiedot
  • Päivittää itse rekisteröimiäsi tietoja tai pyytää niiden korjaamista
  • Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen poistamista
  • Pyytää itsellesi itseäsi koskevat tallennetut tiedot
  • Peruuttaa antamasi markkinointilupa

Näitä pyyntöjä ja muutoksia voit tehdä oma tilin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme info[at]tervaskanto.fi

Voit itse päättää sinulle kohdistetusta markkinoinnista. Vaihtoehdot löydät oman tilin kautta. Kehitämme palveluamme jatkuvasti, joten toimintoja voidaan lisätä, muuttaa tai poistaa.

Huom! Joissain tapauksissa kaikkea tietoa ei voida poistaa ja lainsäädäntö voi vaatia säilyttämään osan asiakkaaseen liittyvästä tiedosta.

Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille:

  • Analytiikka- ja tilastointikumppaneille
  • Sähköpostimarkkinointikumppaneille, jos asiakas on sallinut uutiskirjeen
  • Kuljetusliikkeelle
  • Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa
  • Luotonmyöntäjälle, asiakkaan valitessa maksutavaksi luottoyhtiön laskun tai osamaksun

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle. Tervaskanto Marketing / Frescon Oy huolehtii tietoja siirrettäessä ja käsiteltäessä tietoturvan ja -suojan korkeasta tasosta EU:n Tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Käytetäänkö kaupan sivuilla evästeitä ja mitä ne ovat?

Tervaskanto.fi käyttää evästeitä (”cookies”) ja muita vastaavia tekniikoita, kuten selaimen paikallista varastoa (“local storage”). Evästeet ovat päätelaitteen selaimen ja palvelimen välisiä pieniä tekstitiedostoja. Käytämme näitä tekniikoita toimintojen toteuttamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen.

Toiminnallisia evästeitä ja paikallista varastoa käytetään mm. asiakkaan tunnistamiseen, kirjautumisen ylläpitämiseen, toimitusaika-arvioihin ja ostoskorin toimintoihin. Näihin toimintoihin evästeiden ja paikallisen varaston käyttö ja niiden käytön hyväksyminen on pakollista.

Analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen käytetty tieto on anonymisoitua aina kun se on mahdollista. Muutoin käsittelemme tietoja henkilökohtaisina niiltä osin kuin tunniste sisältää asiakkaan kohdentavia tietoja, kuten IP-osoitteen.

Hyödynnämme Google Analyticsia mm. sivustomme käyttöön, suosittuihin tuotteisiin, trendeihin ja myyntiin liittyvässä analytiikassa. Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitua. 

Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia. Huomaathan, että evästeiden poiston seurauksena sivuston jotkin toiminnallisuudet eivät välttämättä ole käytössäsi.

Alla olevista linkeistä saat ohjeita oman selaimesi asetuksista. Jos käytät useampaa eri selainta, muista poistaa evästeet kaikista.

Evästeiden poistaminen / Microsoft Internet Explorer

Evästeiden poistaminen / Google Chrome

Evästeiden poistaminen / Mozilla Firefox

Evästeiden poistaminen / Opera

Mihin voin ottaa yhteyttä?

Voit ottaa yhteyttä yksityisyyteen, tietojen käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla: info[at]tervaskanto.fi  

Tervaskanto tuotteet, luonnollisesti

Menu